Toimisto & showroom

Kipsi Helsinki on kipsitöihin erikoistunut yritys, jossa suunnittelemme, valmistamme ja asennamme korkealuokkaisia kipsielementtejä koteihin, julkitiloihin ja laivoihin. Valmistamme kaikki kipsityöt käsityönä laadukkaista materiaaleista. Teemme yhteistyötä arkkitehtien, sisustussuunnittelijoiden ja rakennusalan ammattilaisten kanssa. Kipsi Helsinki on perustettu vuonna 2004.

Tiedustelut ja tarjouspyynnöt

+358 (0)50 588 60 90
[email protected]

Projektinjohto ja tekniset tiedot

Kipsimestari Aleksi Vallemaa
[email protected]
+358(0)50 588 60 90

Käyntiosoite

Sorvaajankatu 9 a
00880 Helsinki

Yhteydenottolomake
  Yritystiedot

  Kipsi Helsinki Oy
  Y-tunnus: 1041137-2

  Laskutusosoite

  Kipsi Helsinki Oy
  c/o Tilitoimisto Fabricius Oy
  Tunnelitie 15
  00320 Helsinki
  [email protected]

  Tervetuloa!

  Kipsi Helsinki Oy:n toimisto sijaitsee osoitteessa Sorvaajankatu 9 a, käynti sisäpihan kautta. Pääset toimistollemme helposti julkisilla ja autolla. Toimiston ympärillä on runsaasti ilmaisia parkkipaikkoja.

  Henkilöstö

  Aleksi Vallemaa

   

  “Olen opiskellut kipsialan ammattipätevyyden (CAP Staffeur Ornemaniste) ranskassa vuosina 2002- 2004. Opiskelin alaa vielä vuoteen 2006 ranskassa, kunnes muutin suomeen ja perustin oman yrityksen.

   

  Ranskassa saamani perinteinen koulutus on antanut upean mahdollisuuden tarjota suomalaisille laadukkaita ja kauniita kipsitöitä jo 15 vuoden ajan. Kipsi on mahtava materiaali. Se on kaunis, monipuolinen ja ikuinen. Hyvien, työtämme arvostavien asiakkaiden ansioista olen pystynyt kasvattamaan yhden hengen yritykseni vuosien aikana viiden hengen monipuoliseksi joukkueeksi, joka ei pelkää haasteita. Kiitos asiakkaiden ja suunnittelijoiden, me pystymme pitämään kipsityön perinteitä yllä jatkuvasti ja toteuttamaan myös uusia innovatiivisia ratkaisuja.


  Vain mielikuvitus on rajana!

  Maka Milczanowska

   

  “Suoritin taiteenmaisterin tutkinnon Krakovan kuvataideakatemiassa vuonna 1987. Muutin suomeen vuonna 1990 ja sain työpaikan Entisöinti Pullalta, jossa opin erittäin paljon rakennusentisöinnistä.

   

  Olin töissä Entisöinti Pullalla vuoteen 2013 asti ja sinä aikana tein lukuisia entisöintitöitä Helsingissä. Olen saanut kunnian tehdä esimerkiksi Ateneumin, Säätytalon, Johanneksenkirkon, Tuomiokirkon ja Hotel Kämpin julkisivukoristeiden entisöinnit.

   

  2013-2017 tein kipsikoristetöitä ja kipsilistoja eri yrityksissä Suomessa. Vuodesta 2017 olen työskennellyt Kipsi Helsingille. Muutamassa vuodessa olen oppinut paljon hyviä ranskalaisia tekniikoita ja työtapoja mistä en ennen tiennyt. Omiin vahvuuksiini kuuluvat koristeiden suunnittelu, kuvanveistotyöt, entisöintityöt, muottityöt, piirtäminen, patinoinnit ja marmorointi.

   

  Olen onnellinen, kun saan tehdä tätä työtä. Kaikista mieluisimpia ovat haastavat entisöintityöt, niissä olen vahvimmillani.

   

  Pascal Maurelet

   

  “Sain ensikosketuksen alaan isäni työhuoneella, kun olin seitsemän. Silloin tein jo ensimmäiset kipsilistat. Suoritin oppisopimuksen 1977-79 ja sain alan ammattipätevyyden. Nyt yli 40 vuotta myöhemmin olen edelleen kiinnostunut kipsitöistä ja materiaalin tuomista mahdollisuuksista.

   

  Urani aikana olen työskennellyt haastavissa projekteissa mm Englannissa, Espanjassa, Belgiassa, Marokossa, Barbadoksella, Australiassa ja Arabiemiraateissa.

   

  Vuodesta 2016 olen työskennellyt Suomessa ja Kipsi Helsingin haastavat projektit, mukava
  työympäristö ja töitämme arvostavat asiakkaat innostavat minua edelleen kehittymään alalla.
  Vahvuuteni on asennustöiden kokonaisvaltainen hallitseminen, mutta viihdyn myös valutöiden
  parissa.”

  Janti Ramadan

   

  “Kotimaassani Syyriassa on pitkät käsityöperinteet ja kipsityö on vahvasti esillä rakentamisessa ja sisustamisessa. Kouluttauduin alalle 2000-luvun alussa ja olen päässyt tekemään mielenkiintoisia projekteja kipsin parissa jo yli 15 vuoden ajan.

   

  Muutin Suomeen vuonna 2016 ja vuonna 2018 löysin oman alan yrityksen Kipsi Helsingin. Ilokseni sain huomata, että Kipsi Helsinki käyttää lähes täysin samanlaisia valmistus -ja asennustekniikoita. Onnistuneen työkokeilun jälkeen sain paikan yrityksestä.

   

  Vahvuuksiani on muottien valmistus, valut ja asennustyöt. Pyrin aina viimeistelemään työn niin kuin tekisin sen itselleni omaan kotiin.”

  Mikko Leinonen

   

  “Olen valmistunut Lahden muotoiluinstituutista Teolliseksi muotoilijaksi vuonna 2014. Opiskeluajoista asti olen viihtynyt erilaisilla pajoilla, joissa oli mahdollisuus tutustua eri materiaaleihin ja niiden työstämiseen. Niitä kokemuksia olen pystynyt hyödyntämään tässä työssä.

   

  Pääsin Kipsi Helsingin porukkaan mukaan vuonna 2018 ja on hieno huomata miten suht yksinkertaisilla työkaluilla ja tekniikoilla saa tehtyä todella tarkkaa ja viimeisteltyä jälkeä. Lopputuotteen näkee nopeasti, se palkitsee ja motivoi. On hämmästyttävää huomata miten laajasti kipsiä voi käyttää rakentamisessa ja sisustamisessa.

   

  Vahvuuksiani on käsillä tekeminen, tarkkuus, huolellisuus ja kolmiulotteisten kokonaisuuksien hahmottaminen.”